GSM: 0472 81 24 24 - TEL: 011 650 002

De Verwarming van de Toekomst

Toebehoren

De serie van Accumo radiatoren kan worden uitgebreid met diverse accessoires. Van muurophangingen in diverse kleuren tot een thermostaat die met je smartphone te bedienen is.
Bekijk het hele gamma hieronder

Muurophanging

Bij elke verwarming kan een muurophanging in radiator kleur meegeleverd worden.

ophang systeem
Muurophanging
voetjes
handoekrek 2
rollen-fuer-heizung2
a toebehoren 6
a toebehoren 7
verwarming op wielen

Thermostaten

Naast het verwarmingssysteem op zich is het ook belangrijk om uw woning te voorzien van een goede temperatuurregeling. Hoe beter je de thermostaat kan instellen naargelang jouw behoeften, hoe minder energie je zal verbruiken. Daarom is een goede thermostaat echt zijn geld waard.

Er zijn diversen thermostaten te krijgen: van gewoon thermostaat ingebouwd in de verwarming  tot draadloos radio bestuurde kamerthermostaat. U heeft de mogelijkheid om op één (zender) thermostaat tot 6 radiators draadloos te schakelen. Contacteer ons niet alleen voor de prijzen maar ook voor de nodige info om u het juiste type aan te bevelen. Wij bevelen aan om een kamerthermostaat te nemen die draadloos werkt met een simpel  plug-in ontvanger in stopcontact en daar steekt u gewoon de stekker van de verwarming in. Een ingebouwde thermostaat in de verwarming zal in een zit of leefruimte u nooit het warmte comfort geven als een echte kamerthermostaat. Deze is wel aan te raden op plaatsen zoals bergruimte, badkamer, wc of in bepaalde gevallen voor slaapkamers.

Bij dit type is geen enkel technisch kennis vereist: gewoon de ontvanger (A) in stopcontact, de radiator aansluiting in A en heb je een vol automatisch temperatuur regeling met een minimaal verbruik!

Progr_R2_TC400

 

 

Draadloos thermostaat Manueel met draaiknop en plug-in ontvangerDraadloos Thermostaat met plugin. Ontvanger (met programa voor 7 dagen)


Moderne radio gestuurde en programeerbaar thermostaat met aanraakscherm


Moderne radio gestuurde en programeerbaar thermostaat met radio ontvanger module voor bevestiging tegen de muur (bv. als reeds een 230 V. aansluiting uit de muur komt)

  

Eberle INSTANT Digital +2R ontvanger. Hier wordt de ontvanger in de verwarming gebouwd zodat je nog alleen de thermostaat een plaats moet geven.

 

 

Thermostaat integreert in radiator met temperatuur sensor

      

 

 

Hier wordt de ontvanger aan de zijkant van de radiator gemonteerd. Met dezelfde werking als hierboven.

D38P Digital set

 

Programmeerbaar radiogestuurd thermostaat met plug-in ontvanger. kan tot 6 radiators aansturen. Met voetje of met ophang systeem.

Ook verkrijgbaar met module met rechtstreeks muurbevestiging waar reeds een 230V kabel aanwezig is (bv bij vervanging van uw oude accumulatie kachel door onze nieuwe radiator)

 

2heat-plugin-programmeerbare-thermostaat-ts_m
Plug-in thermostaat met draaiknop
Hawitherm_PT30_b

Plug-in stekker thermostaten rechtstreeks in stopcontact

Internet thermostaat

 

Deze thermostaat is met een Smartphone te bedienen.
Het is dan mogelijk om van eender welk bestemming uw verwarming te bedienen met uw Smartphone, Tablet of PC maar uiteraard ook met de thermostaat.

Nota: vraag een vrijblijvend offerte aan via CONTACT Formulier

Contact

Accumo
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002
E: info@accumo.be
I:  accumo-verwarming.be

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

Accumo logo 3 september 2019