tel. informatie op +32 (0) 472 81 24 24 / +32 (0) 11 650 002

Toebehoren

De serie van Accumo radiatoren kan worden uitgebreid met diverse accessoires. Van muurophangingen in diverse kleuren tot een thermostaat die met je smartphone te bedienen is.
Bekijk het hele gamma hieronder

Muurophanging

Bij elke verwarming kan een muurophanging in radiator kleur meegeleverd worden.

ophang systeem
Muurophanging
voetjes
handoekrek 2
rollen-fuer-heizung2
a toebehoren 6
a toebehoren 7
verwarming op wielen

Thermostaten

Naast het verwarmingssysteem op zich is het ook belangrijk om uw woning te voorzien van een goede temperatuurregeling. Hoe beter de thermostaat is hoe beter je de temperatuur kan instellen naargelang jouw behoeften, hoe minder energie je zal verbruiken. Daarom is een goede thermostaat echt zijn geld waard.

Er zijn diversen thermostaten te krijgen: van gewoon thermostaat ingebouwd in de verwarming  tot draadloos radio bestuurde kamerthermostaat. U heeft de mogelijkheid om op één thermostaat (zender) tot 5 radiators draadloos te schakelen. Contacteer ons niet alleen voor de prijzen maar ook voor de nodige info om u het juiste type aan te bevelen. Wij raden  aan om een kamerthermostaat te nemen die draadloos werkt met een simpel  plug-in ontvanger in stopcontact en daar steekt u gewoon de stekker van de verwarming in. Of indien u de mogelijk heeft een vaste ontvanger naast de radiator te monteren is dan ook de kabel niet meer zichtbaar en is alles netjes weggewerkt. Een ingebouwde thermostaat in de verwarming zal in een zit of leefruimte u nooit het warmte comfort geven als een echte kamerthermostaat. Deze is wel aan te raden op plaatsen zoals bergruimte, badkamer, wc of in bepaalde gevallen voor slaapkamers.

RT20RF afzonderlijk
RT520RF afzonderlijk
met plug-in en vast
Internet thermostaat met plug-in en vast
Accumo thermostaat integreert in verwarming
Eberle instant+ 868r ingeb ontvanger in verwarming

Voor een kleine meerprijs is de ontvanger (elektronische sturing of relais) reeds in de verwarming ingebouwd zodat u alleen maar de stekker in stopcontact moet steken en de temperatuur op de meegeleverde radio gestuurd kamerthermostaat kan instellen!

RT520RF met plug-in en vast

Programmeeerbare thermostaat met grote display te verkrijgen met een vaste ontvanger (sturing vanaf deze thermostaat) of met plug-in onvanger.

Deze thermostaat bezit een nieuwe ingebouwde temperatuurcompensatiefunctie en alzo de meest kosteneffectieve toepassing op de markt. De thermostaat biedt de huiseigenaar optimale efficiëntie en maximaal bedieningscomfort.

De draadloze thermostaat bezit alle eigenschappen van de voorafgaande RT-serie, maar is uitgebreid met een groter en meer intuïtief LCD-scherm en een aantal nieuwe operationele en efficiëntie verhogende functies.

Onderstaande thermostaten zijn 'plug-in' typen rechtstreeks in stopcontact

 

2heat-plugin-programmeerbare-thermostaat-ts_m
Hawitherm_PT30_b

Nota: vraag een vrijblijvend offerte aan via CONTACT Formulier

Contact

Accumo
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002
E: info@accumo.be
I:  accumo-verwarming.be

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

Logo ACCUMO NOV wit eco-heating 3