tel. informatie op +32 (0) 472 81 24 24 / +32 (0) 11 650 002

Ready for the next Generation !

 

 

Goede beslissing!
en u kunt jaren genieten van onafhankelijkheid

 

Contact

CONTACT DETAILS

Neem vrijblijvend contact met ons op. Hieronder vindt u al onze contact informatie.

Accumo br foto AABkl

Accumo Heatings

Heivinkstraat 26

3520 Zonhoven

België

Telefoon

Telefoon

+32 (0)472 81 24 24

+32 (0)11 650 002

CONTACTEER ONS

 

 

 

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!  Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten, verkoop- provisie en reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Onze nieuwe generatie radiators met  zijn daardoor goedkoper, omdat we geen  veldmedewerkers hebben en daarom deze geen hoge verkoopcommissies en advertentiekosten niet hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben.  Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen!  Waarom 'doe het zelf' ? Omdat het zeer simpel is om onze verwarmingen te plaatsen! Vraag vrijblijvend onze prijzen voor de door u gekozen verwarmingen of laat u door ons adviseren.

Neem contact met ons op of vraag  prijs aan via onderstaand prijsaanvraag formulier.

Daar het voor de meeste mensen zeer moeilijk is om een juiste keuze en of berekeningen te maken wat betreft de grootte, vermogen of het aantal verwarmingen nodig om uw ruimte te verwarmen, is het onmogelijk de prijzen te vermelden bij de types. Daarom berekenen wij dat voor u zonder extra kosten.

Vermeld de gewenste type radiatoren met bestelnummer, of geef gewoonweg de afmetingen in van de plaatsen waar u de verwarmingen wenst.  Heeft u twijfels, wij helpen u graag! Na het ontvangen hiervan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met de bedoeling uw vragen te beantwoorden alsook u de nodige informatie te geven. Uiteraard, geheel vrijblijvend! Velden met een sterretje moeten ingevuld zijn anders kan het formulier niet verzonden worden.

 
 

Verificatie

BOR_Logo-baseline-3-1024x660

Wij danken u voor uw bezoek op onze beursstand Bouw & Reno op

Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen