tel. informatie op +32 (0) 472 81 24 24 / +32 (0) 11 650 002

Ready for the next Generation !

 

 

Goede beslissing!
en u kunt jaren genieten van onafhankelijkheid

 

Contact

1

Onze nieuwe generatie radiatoren veroorzaken geen luchtverplaatsingen, waardoor (fijn) stof en andere bacteriën veel minder gaan rondzweven in je woning en daardoor een zegen voor mensen met allergieën en problemen aan de luchtwegen. Dat komt omdat 80% van de geproduceerde warmte stralingswarmte is en slechts 20% convectie warmte (dat naar de plafond gaat). Met behulp van een (draadloos) kamerthermostaat stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Dat betekend een ultieme wooncomfort. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in heel uw woonruimte en voelt daarom heerlijk aan.

Belangrijke informatie:

Daar wij hoofdzakelijk ONLINE werken, blijft het bestellen en leveren van onze verwarmingen voorlopig gegarandeerd in deze moeilijke tijden.

Indien u nog moet beslissen, stel dit zeker niet uit. De productie van onze verwarmingen is nog volop bezig alhoewel we niet weten of dat zo zal blijven.

Contact:

Neem vrijblijvend contact met ons op. Hieronder vindt u al onze contact informatie.

Accumo br foto AABkl

Accumo Heatings

Heivinkstraat 26

3520 Zonhoven

België

Telefoon

+32 (0)472 81 24 24

+32 (0)11 650 002

CONTACTEER ONS

 

 

 

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!  Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten, verkoop- provisie en reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Omdat we geen  veldmedewerkers hebben en daarom deze hoge verkoopcommissies en advertentiekosten niet hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben, zijn onze nieuwe generatie radiators daardoor goedkoper. Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen!  Waarom 'doe het zelf' ? Omdat het zeer simpel is om onze verwarmingen te plaatsen! Vraag vrijblijvend onze prijzen via contactformulier voor de door u gekozen verwarmingen of laat u door ons adviseren.

Neem contact met ons op of vraag  prijs aan via onderstaand prijsaanvraag formulier.

Daar het voor de meeste mensen zeer moeilijk is om een juiste keuze en of berekeningen te maken wat betreft de grootte, vermogen of het aantal verwarmingen nodig om uw ruimte te verwarmen, is het onmogelijk de prijzen te vermelden bij de types. Daarom berekenen wij dat voor u zonder extra kosten.

Als u zelf het kan berekenen, hier de volgende tip:

a) Neem de lengte x breedte x de hoogte van de kamer waar u de nieuwe verwarming wenst.

b) Dat getal vermenigvuldigt u met 50. (dat is 50 watt per m3 indien uw woning redelijk geïsoleerd is.)  Zo kan u volgens de tabel op de website zien welke radiator(s) u nodig heeft.

c) Of vermeld de gewenste type radiatoren, met bestelnummer, of geef gewoonweg de afmetingen in van de plaatsen waar u de verwarmingen wenst. Wij berekenen dit zonder kosten voor u.

Houd vooral rekening met de afmetingen van de radiatoren zoals de hoogte en lengte. Heeft u twijfels, wij helpen u graag! Na het ontvangen hiervan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met de bedoeling uw vragen te beantwoorden alsook u de nodige informatie te geven. Uiteraard, geheel vrijblijvend! Velden met een sterretje moeten ingevuld zijn anders kan het formulier niet verzonden worden.

 
  • Geef hieronder de afmetingen van de plaatsen waar u verwarming wenst en wij berekenen voor u het vermogen per verwarming en het aantal radiatoren die nodig zijn om een aangename temperatuur te garanderen bij een laag verbruik:

  • Kamergroottes

 

Verificatie